^Til toppen

Dagene går...

Tiden flyver og jeg har nu næsten været i lære som planteskolegartner i et år til den 11/4-18. Der er så meget at lære og det er spændende det hele. Behovet for at være i haven er faldet en smule i takt med man får lov at bruge næsten hele dagen på det man elsker, men helt væk er interessen naturligvis ikke.

 

Alt hvad der er plantet, gror, og i år bliver det mere spændende end nogensinde at følge alle klatre og slyngroserne vokse. Roserne begynder så småt at vise deres værd efter 3 år, så det er ved at være tid for nogle af dem til at præstere på højeste niveau.

 

Har i år sagt ja tak til at blive medled af kredsledelsen i Rosenselskabets afdeling i Sydøst sjælland (SØS), det bliver spændende at deltage i planlæggelsen af de forskellige arrangementer og i det hele taget bare få endnu mere at gøre med roser.

Et spændende år er i vente :)

Så nåede vi 2017!

Der er stadig frost og det er ikke rigtig til at komme igang med noget i haven endnu, men når tiden kommer er jeg klar!

Er blevet anbefalet en Felco saks af Rosenselskabet og jeg må sige det lader til at være kvalitet ind til videre.

Kan ikke vente med at komme i gang!

Har fået plantet en masse forårsløg før jul op af det nye hegn så det håber jeg, der kan komme nogle billeder af snart.

Erantis er der også sat.

Året byder på flere slyngroser og Ramblere og måske skal der integreres en sandkasse til datteren i staudebedet, det må tiden vise.

Køkkenhaven bliver delvist sløjfet i år til fordel for græs eller måske flere roser og rundt om flagstangen skal jeg have plantet en fin ring af Rosen Artemis.

Oneleg og beskæresaks + slibesten
 Copyright © 2018 Enevejshaven.dk  Rights Reserved.