^Til toppen

I år har jeg plantet 26 roser på ejendommen. De er alle forskellige med det formål at jeg skal formere dem via stiklinger eller frø. Det er lykkedes mig at formere 3-4 forskellige klatreroser i år ved at sætte dem i en potte og hele tiden sørge for de havde vand. Måden jeg prøver at formere disse 2 roser på er at sætte dem direkte i jorden. Det er et sats da haveåret er ved at gå på held men til gengæld byder havejorden på et fugtigt miljø nu. Specielt på øst-siden af huset.

Som jeg har læst mig til er teorien bag roser at de skal have 6 timers sol om dagen for at kunne klare sig, helst morgensol.

Herunder har jeg lagt et par billeder op af projektet som jeg kommer til at følge.

 

Opdatering 1 - 01/02-2015

 

5. Oktober var datoen hvor disse stiklinger røg i jorden direkte. Idag skriver vi den 1/2-2015 og jeg har i dag talt lige omkring 20 styk som ser ud til fint at have klaret frost, vind og mangel på lys. En stor success, der giver mulighed for at give væk til forår/sommer eller forskønne ejendommen med endnu flere blomster. Jeg har haft den største succes rate med klatrerosen Santana. Herunder har jeg lagt et par billeder op af stiklinger med helt tydelige knopper.

 Copyright © 2018 Enevejshaven.dk  Rights Reserved.